Rijbewijs B

Wil je zorgloos beginnen met je autorijles, dan is autorijschool Let’s Ride een goede keuzeDoor de ervaring biedt ik de mogelijkheid voor bijna iedereen om een rijbewijs te halen!  Geen probleem,  ik weet als geen ander hoe jij je einddoel kunt behalen……….. je eigen rijbewijs!
Autorijschool Lets Ride geeft al jaar en dag gedegen praktijkopleidingen waar ook duidelijk rekening gehouden wordt met de wensen van de kandidaten. Alvorens ik start met de opleiding  nodig ik de kandidaten en eventueel hun ouder(s) uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de hele gang van zaken uitvoerig besproken, worden de benodigde formulieren ingevuld en wordt er een eerste planning gemaakt voor de te volgen lessen.

Autorijschool Let’s Ride is gevestigd in Heteren en leidt kandidaten op uit de gemeente Overbetuwe en

omgeving. Dus je hoeft niet uit Heteren te komen om bij Autorijschool Let’s Ride te mogen rijden.

De praktijklessen voor rijbewijs B duren altijd een volle 90 minuten, om zo voldoende tijd te hebben om bepaalde onderdelen goed door te oefenen. De kandidaat wordt thuis opgehaald en brengt de eventuele vorige kandidaat naar huis. Na afloop van de rijles wordt de kandidaat weer thuis afgezet of stopt hij of zij bij de volgende kandidaat waarna hij of zij weer thuis wordt afgezet.

Autorijschool Let’s Ride werkt volgens een stappenplan.

Het stappenplan houdt in, dat een onderdeel van de praktijkopleiding rijbewijs B eerst helemaal voldoende moet zijn alvorens er weer een stap verder wordt gegaan. Dit hele stappenplan is te vinden op de leskaart die de kandidaat in een app kan volgen, de inlogcodes ontvang de leerling bij de inschrijving . Na iedere rijles volgt er een evaluatie zodat de kandidaat ook goed inzicht heeft in de vorderingen die er gemaakt worden. Als het hele traject doorlopen is en de kandidaat richting zijn of haar eventuele tussentijdse toets of praktijkexamen gaat, wordt er geoefend op het rijden van examenroutes, startend vanaf het examencentrum van het CBR in Arnhem of omgeving.

 

Het plannen van de tussentijdse toets of examen

Voor het plannen van de eventuele tussentijdse toets en het examen dient de kandidaat autorijschool Let’s Ride bij het CBR te machtigen via mijn.cbr.nl met zijn DigiD.  Heb je nog geen eigen DigiD dan kan dit aangevraagd worden via www.DigiD.nl en dan heeft men zijn eigen DigiD binnen 5 werkdagen in huis. Deze machtiging is een stukje bescherming voor de kandidaat zelf. In onderling overleg wordt een tussentijdse toets en/of examen gepland bij het CBR. Zodra de rijschool de boeking vast legt krijgt de kandidaat meteen van het CBR via de mail een bevestiging van deze boeking. Zo heeft men altijd zwart op wit staan wat er afgesproken is en kan een rijschool ook niet zo maar boekingen wijzigen zonder dat de kandidaat daar weet van heeft.

Autorijschool Let’s Ride bied je een compleet pakket voor het rijbewijs B!

Mocht je het toch anders willen!, ik bespreek de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek, maar uiteraard vind je op de site voldoende informatie over de mogelijkheden en werkwijze.