Machtiging Rijschool en Gezondheidsverklaring

Zo Machtig je Autorijschool Let’s Ride

 

Alleen je rijschool kan voor jou je praktijkexamen of een Tussen tijdse toets aanvragen. Daarvoor moet Autorijschool Let’s Ride  natuurlijk wel toestemming hebben. Je geeft toestemming door Autorijschool Let’s Ride te machtigen.

Zo vraag je een gezondheidsverklaring in.

 

Alleen jij kan persoonlijk een gezondheidsverklaring invullen. Dit kan je alleen doen via de site mijn.cbr.nl .
Bekijk de aninmatie film en het wordt jouw een stuk duidelijker.

Dat gaat zo:

  1. Bij de inschrijving ontvang je een formulier met het rijschoolnummer of je zoek het rijschoolnummer van Autorijschool Let’s Ride op. Dit kun je vinden op www.rijschoolgegevens.nl. Kies ‘Auto’ en vul de naam of vestigingsplaats van je rijschool in. Als je dan op Autorijschool Let’s Ride klikt, dan zie je daar het rijschoolnummer staan. Noteer dit nummer.
  2. Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed.
  3. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.
  4. Na het invullen van het rijschoolnummer op mijn.cbr.nl kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan de rijschoolnaam die je kent en die op je lesvoertuig staat. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.
  5. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
  6. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.